Din Velfac vinduesmester

Kvalitetsmontering og udskiftning af vinduer samt døre

Hos Magnus Thomsens Eftf. er vi uddannede Velfac Vinduesmestre, så hos os får du kvalitetsmontage og professionalisme, når du som privat eller erhverv skal have nye vinduer.

At vi er Velfac Vinduesmester giver dig sikkerhed for god service fra bestilling af vinduer til endelig levering, og med vores mere end 80 års erfaring ved vi, at vi skal levere høj kvalitet til aftalt pris.

Ring gerne og aftal tid på telefon
98 15 70 38

Vi ser frem til at høre fra dig.

Magnus Thomsen eftf. som Velfac vinduesmester

Vores dygtige håndværkere har gennemført en grundig uddannelse inden for montering af vinduer samt døre, og som medlem af Velfac Vinduesmester-ordningen bliver vi løbende kontrolleret af en uvildig kontrolordning, som sikrer dig kvalitet og godt håndværk.

Som Velfac Vinduesmester stilles der store krav såsom god økonomi, kvalitetsorienteret og tillidsfuld – alt dette opfylder Magnus Thomsen Eftf. dig som kunde.

Få inspiration og rådgivning til dit byggeprojekt

Vi ved, hvor vigtig og stor en beslutning om vinduer og døre kan være, og derfor har vi vores egen Velfac vinduesudstilling. Her er du meget velkommen til at komme forbi og få en snak. Vi rådgiver dig om de forskellige løsninger og muligheder, således du får truffet den rigtige beslutning.