Om Magnus Thomsens efterfølgere

Magnus Thomsens Eftf. har mere end 80 års erfaring inden for byggebranchen og har opnået stor ekspertise med alle tømrerfagets facetter. Vi imødekommer alle tømrer- og snedkeropgaver professionelt og lægger stor vægt med at opbygge tillid og en god dialog med kunden.

Et tømrer og snedkerfirma med fleksibilitet.

Vi udfører opgaver for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Alle opgaver – store som små – bliver udført med den samme professionelle tilgang. Desuden kan alle opgaver kan løses som total-, hoved-, og fagentreprise.

Samarbejde med andre faggrupper

Når opgaven kræver involvering af andre faggrupper, samarbejder vi med dygtige underentreprenører, der er med til at sikre et godt resultat.  Vi har et stort engagement i alt inden for branchen, og Magnus Thomsens Eftf. er medlem af Dansk Byggeri.

Historien bag Magnus Thomsens Eftf.

Tømrerfirmaet Magnus Thomsens Eftf. blev etableret i 1929. I dag – 4 generationer senere – udfører vi stadig kvalitetshåndværk med fokus på personlig service og høj kvalitet. Vores flere generationer lange historie og stolte traditioner har givet os stor erfaring inden for tømrerfaget, hvilket danner grundlag for vores daglige arbejde.