Erhverv

Din virksomheds tømrer- og snedkerfirma

Vi har gennem årene udført både totalentreprise, renovering, tilbygninger og meget mere for virksomheder primært beliggende i Aalborg og resten af Nordjylland.

Udover mindre snedker- og tømreropgaver har vi opført erhvervsbygninger til forskellige formål og af meget afvigende karakterer. Vi imødekommer dit ønske, hvad enten der er tale om nyopførelse eller ombygning af eksisterende bygninger, og vi agerer også gerne en virksomheds eller boligforenings snedker/tømrer på længere sigt.

Vedligeholdelse

Magnus Thomsen Eftf. tager sig gerne af den løbende vedligeholdelse af din erhvervsbygning. Det har vi stor erfaring med inden for både vedligeholdelse af erhvervsbygninger, industribygninger, boligblokke, offentlige institutioner og mange flere.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os og høre nærmere i form af rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Langvarige relationer

Som din virksomheds snedker- og tømrerfirma har vi fokus på kvalitet, tillid og tæt samarbejde. Det afføder de langvarige relationer, som vi opbygger med både vores erhvervs- og privatkunder. 
En langvarig relation giver os et godt kendskab til kundens bygning/projekt, og vi kan på denne måde løse opgaver mere effektivt og forberedt.